lørdag 8. januar 2011

Vellykket debut i Waltherhallen

Det ble en god terskeløkt i Walterhallen i dag. Trygve, Eirik, Alemayehu og Nancy fant en gjeng fra blant annet Ask og Osterøy som skulle løpe 4x1200m +4x600m. Dette passet gjengen bra og farten lå omtrent der de ønsket, eller bittelitt over for noen av Vareggløperne.

For gjøre bildet av lørdagens trening fullstendig kan vi melde at Tom og Jonas var tidlig ute i Waltherens tunell. De reiste rett fra frokost til en hard økt med fire mintter ganger seks. Pausene ble gjennomført i joggefart. Om gjennomføringen kan det ikke sies annet enn at den var imponerende.

Trygve foreslår at vi baserer oss på et sted i Fjellveien (Damen?) som oppmøtested til vanlig på lørdager, men at vi informerer om at Walterhallen er et alternativ på dager der vær/føre er dårlig.

Det som kan sies om Walterhallen er at den er spesielt tilrettelagt for løping og byr på 3,5 baner med fast, tørt dekke. Det skal være helt trygt å løpe der ift luft nå, og den er sikret for småstein og drypp fra taket (duk). Temperaturen er ca 4-5 grader eller litt høyere og den er godt belyst. Walterhallen ligger rett ved Laksevåghallen, drøye 5min kjøring fra sentrum, buss nr 17 går rett forbi, evt tar det ca 20-30 min å jogge fra sentrum via laksevåg (kart kommer i artikkel på http://www.varegg.no/).